laatste weken in ons koude kikkerlandje...
Lieve allemaal!
Na maandenlange voorbereidingen is het bijna zover... Op 17 oktober begin ik eindelijk aan mijn wereldreis! In ruim negen maanden zal ik de wereld over reizen, waarbij ik een de meest fantastische plekken zal aandoen,variërendvan onbewoonde eilanden midden in de pacific tot new york, trekkings door de himalaya (en wellicht een bezoek aan mijn grote idool de dalai lama;)), de ongerepte natuur in nieuw zeeland, tokkelbanen en boomhutten in laos, uluru, angkor wat, etc. Kortom, te veel om op te noemen.
Zeker is dat het een fantastisch avontuur en een onvergetelijke ervaring zal worden. Ik vind het ontzettend leuk dat een aantal mensen heeft besloten mij ergens op de wereld te komen opzoeken (of ik hen;)) maar helaas betekent een reis als deze toch dat ik de meeste van jullie voor lange tijd zal moeten missen. Ik zou het dan ook ontzettend leuk vinden om jullie allemaal nog één keer te zien voor ik vertrek. Daarom geef ik een afscheidsfeestje op zaterdag 16 oktober, vanaf 21.00 in de Maartenshof, Loeff Berchmakerstraat 34 (= de straat van de kostenkoper), in Utrecht.
Liefs Carolien
leuke foto die je als kop hebt geplaatst! We zullen je verslagen op de voet volgen.
Carolien,
Niets leuker dan vanuit het koude Hilversum jouw mooie verhalen lezen!
Veel plezier!
Liefs, Ingrid
Caro!! Wat een fantastische reis.. Jaloers ben ik bijna elke dag! Nu helemaal met alle mooie foto's en die leuke kerels! Haha leuke blonde Nederlander... En die James! Ik zeg doen!!! Tot snel Lieffie! 1-4maart in phuket bij Richard! Helaas alleen 2pers kamer kunnen fixen.. Geniet van australie en we contacten over Thailand!!! Xxxx
Xxxx