new york vs fiji; het ultieme contrast
Bula!
Het voelt alsof ik al maanden weg ben! Ik ben vandaag aangekomen in nieuw zeeland, waar ik de komende 5 weken zal rondreizen. De afgelopen weken waren heerlijk, ik geniet elke dag volop!
New York
ik begon in NYC, the city that never sleeps. Wat een fantastische stad, zoveel te zien en te beleven! Net als iedere toerist ben ik alle bekende spots afgegaan; brooklyn bridge, times square, ground zero, wall street, MET, MOMA, etc etc.Hoogtepunten waren het harlem gospel koor, the pantom musical op broadway, big daddy's: supersized porties en heel heel veel neon (waar je ook om 21.30 nog kan ontbijten, maar dan met coctails), chillen in central park en borrelen in het meatpacking district..
LA
ik werd om 7.00 gewekt door een luide discussie, waarbij mijn kamergenoot bepleitte dat ze alle kinderen moest vermoorden?! Nog bizarder was dat ze deze discussie met zichzelf (nou ja, de andere stemmetjes in haar hoofd) voerde. Dorms...
Fiji
Wat een contrast! Van alle hectiek van de grote stad naar Fiji, 333 eilanden in de stille oceaan, waarvan ik er een aantal heb bezocht (voor de filmkenners oa cast away, blue lagoon). Hier geen stress; alles gebeurt op Fiji tijd (wat zowel een uur eerder als later kan zijn:)).
Niet voor niets wordt de bevolking de vriendelijkste ter wereld genoemd: op ieder eiland wordt je verwelkomd met het bula lied en bij het afscheid krijg je een knuffel van het voltallige personeel! Buiten veel zon en ultieme bounty stranden waren er fantastische koraalriffen met allerlei tropische vissen, heb ik met haaien gedoken, genoten van heerlijke massages, kan ik nu manden vlechten van palmbladeren, ben ik met mijn krab Bob 2e geworden bij de krabraces (waarmee ik een fles champagne in de wacht sleepte) en mocht ik een traditionele dansavond ter ere van het bezoek van de chief bijwonen.
Echt een fantastisch land, ik was graag langer gebleven, maar ik weet zeker dat me in nieuw zeeland ook een hele mooie tijd te wachten staat!
Liefs Carolien
hey flup!
Het klinkt allemaal fantastisch en t ziet er ook echt super uit! Geniet van NZ! Niet vergeten een gletsjer te beklimmen!
x!
Klinkt weer helemaal geweldig, hoe doe je dat toch!! Heel leuk om te lezen. Veel plezier met de ouders en veel liefs Margriet
Lieverd, klinkt geweldig! GENIET!
Dikke kus van ons allemaal
P.S. Krab Bob rules!!!!!
Wauw caro top verhalen zeg!!! Gek hoe snel het allemaal al weer gaat!! Geniet van het prachtige nieuw Zeeland.. Echt te gek lijkt me!!
Dikke kus vanuit een stormachtig Nederland.. Xxxxxx
Rob!
Klinkt goed je avonturen! Fijn wat van je te horen en enjoy Nieuw-Zeeland! xx
Oh wat een heerlijke verhalen caro! Ik kan me voorstellen dat je in ´paradise on earth´graag nog wat langer zou willen blijven! Liefs Ireen
ziet er geweldig uit op de Fiji! en nu op naar NZ. Veel plezier op het noordereiland
Ahhh krab Bob heeft jou meer opgeleverd dan onze spin William haha! We ijn van hem verlost nadat onze buurvrouw heldhaftig toonde hoe je een spin van 10 cm doorsnee heel behendig verwijderd zonder hem te doden of aan te raken ;) Dus nu doe ik dat zelf, helaas zonder champie als beloning haha! Ohhh ik ga zeker een keer naar Fiji, wat klinkt dat heerlijk!
NZ wordt vast fantastisch! Geniet er van!!
Liefs
ow btw, wist je dat wij 2303 km van elkaar verwijderd zijn? :)
Hey Caro,
fijn om te horen dat je je zo goed vermaakt (had natuurlijk ook niet anders verwacht). Veel plezier in New Zeeland.
Wow carolien! Wat een mooie verhalen, zo anders even dan hier n een herfstig koud en nat hilversum :) Ben benieuwd naar je volgende verhaal!! Liefs maartje
Hey schat! Wat fantastisch! Hoe was het om tussen haaien te duiken? Hebben jullie daar ook foto's van? Ik ben stiekem best een beetje jaloers op je mooie avonturen ;)!
xx Aukje
Meis, wat klinkt het allemaal heeeeeeeeerlijk, en wat ziet t er jaloersmakend uit!
Geniet ervan!!!
(K)jessssssssss
Robke! Klinkt allemaal super goed!! Ben jaloers! Nu in New-Zeeland he! Mijn pa is daar nu ook, doe de groetjes ;)
lieve Carolien
De wereld aan je voeten, inclusief krab rob. Jij weet in ieder geval hoe je kunt genieten van al het moois dat er in de wereld is.
veel liefs
stijn
Lieve Carolien
Ben je gezellig met Charles en Yvonne aan het reizen. Ik hoop dat jullie veel foto's op de site gaan plaatsen. Ben erg benieuwd.
liefs
stijn